Jong Divertimento

Haarlems Jeugdstrijkorkest voor kinderen tot 12 jaar -
o.l.v. Helena van Tongeren & Christiane Belt

Stichting Divertimento:

Stichting Divertimento:

Stichting Divertimento is in het leven geroepen om alle jeugdige strijkers uit Haarlem en omstreken de kans te geven om op hoog niveau te leren samenspelen. Door de structurele steun van donateurs kan Divertimento o.a. repetitieweekenden, concerten, masterclasses en tournees realiseren. Donateur worden kan al vanaf 25 euro per jaar. Als donateur blijft u op de hoogte van alle  projecten en concerten door Divertimento, daarnaast bieden wij regelmatig vrijkaarten aan. Wordt u vandaag donateur dan ontvangt u onze Lustrum-CD gratis.

Bestuur van de Stichting Divertimento bestaat uit:

Mevr. A. de Vries-Voorzitter

 Mevr. L. Schouten-Secretaris

Mevr. D. Pajkrt-Penningmeester

Adres:Rijksstraatweg 85, 2014 DB te Haarlem

K.V.K:56696108 Rekeningnummer:NL75RABO0179998889

Eenmalige donatie:

 • ·         Ja, ik word vriend van Stichting Divertimento

  ·         Ja, ik draag kamermuziek een warm hart toe! 

  ·         Door mijn donatie geef ik jonge Haarlemse talentvolle strijkers de gelegenheid om op hoog  niveau te musiceren, zowel in strijkorkest als in kamermuziek vorm.

  ·         Door mijn steun kan Stichting Divertimento met regelmaat gerenommeerde musici uitnodigen om masterclasses te komen geven.

  ·         Bovendien kan Stichting Divertimento met uw steun ook concerten, tournees en evenementen die voor het Haarlemse muziekleven van belang zijn ondersteunen.

  ***

  ·         U kunt donateur worden door onderstaand formulier in te vullen.

 

Eenmalige donatie:

·         Ja, ik wil Divertimento eenmalig ondersteunen voor een specifiek project.

·         Ja, ik doe mee aan de ludieke actie en krijg voor mijn eenmalige donatie een bijpassend cadeau.

·         Wij hebben nu één unieke donatie-actie die geheel ten goede komt aan ons eerstvolgende repetitieweekend. Heeft u interesse mail dan  voor meer informatie naar: stichtingdivertimento@gmail.com

Nieuwe vioolkist (verstelbaar voor 1/4 of 1/2 viool) van het merk Winter, inclusief halve viool. Minimale eenmalige donatie: 250 euro.Klik hier om het formulier in te kunnen vullen. Powered by Yourhosting